Villa de ayora


Casa rural
Bandera Español
Bandera Inglesa
Bandera francia
Bandera Alemana
Bandera hollanda
Bandera Valenciana
Bandera Valenciana

Rutas cicloturistas

Rutas de Bicicletas
Rutas de Bicicletas

Rutas de Bicicletas
Rutas de Bicicletas

Rutes Amb Bicicleta de Muntanya. El centre BTT d'Ayora ha dissenyat quatre rutes que travessen les muntanyes pertanyents a este terme municipal. Estes rutes discorren en part a través dels vells camins veïnals, canals reals i sendes que antany van ser de pas obligat per als transhumants que anaven d'una banda a l'altra buscant el millor past per als seus ramats:


Ruta 1: La Hunde
Ruta 2: Montemayor
Ruta 3: Serra d'Ayora
Ruta 4: Aldea de San Benito — Casas de Madrona

Informació en el telèfon de l'ajuntament d'Ayora 962191025 (de dilluns a divendres pels matins) i en l'oficina de turisme d'Ayora 961890658.

Paseo en Barco

Paseo en barco
Paseo en barco

Paseo en barco
Paseo en barco
S'ha creat la primera Ruta Turística Fluvial de la Comunitat Valenciana. Una embarcació adquirida per l'Ajuntament de Cofrentes i amb capacitat per a cinquanta passatgers permet recórrer en poc més d'una hora els catorze quilòmetres de l'embassament de Talls compresos entre les poblacions de Cofrentes i de Cortes de Pallars, travessant paratges de gran bellesa denominats Congostos de Xúquer. L'itinerari fluvial permet als passatgers d'esta embarcació contemplar paratges de gran bellesa i d'altíssim valor mediambiental, destacant especialment les abruptes muntanyes que formen part de l'imponent Mola de Talles, que aconseguix els quatre-cents metres de desnivell amb relació a les aigües del riu Xúquer. Oficina d'Informació turística de Cofrentes Telèfons. 96 189 43 16 i 620185988

Excursiones a Caballo

Paseos a caballos
Paseos a caballos

Paseos a caballos
Paseos a caballos
Excursions a cavall. Conéixer recòndits paratges d'Ayora i el seu Vall, endinsar-se pels racons agrestos, vorejar muntanyes, creuar rius i travessar barrancs a lloms d'un cavall és una experiència estimulant que ens permet disfrutar de la naturalesa en companyia de familiars i amics. Muntar a cavall ha sigut tradicionalment una activitat reservada als segments socials amb major poder adquisitiu, però d'un temps ençà, es popularitzat gràcies a les entitats que preparen rutes eqüestres oferint excursions per al publique i grups organitzats. Informació i reserva en els telèfons. 962121034 i 962121035

Rutas de Senderismo

Rutas de senderismo
Rutas de senderismo

Rutas de senderismo
Rutas de senderismo
Senderisme i excursions. Caminar per la muntanya és, a més, de conéixer en profunditat la naturalesa, respectar-la i aprendre a conviure amb ella. No en va, alguns corrents educatius han basat la seua pedagogia en el contacte amb la naturalesa, geogràfica física, ecologia, ecosistemes forestals, material i tenicas d'acampada, nocions d'orientació i cartografia. Descobrir les riqueses naturals de la nostra terra esta a l'abast de qualsevol visitant, que podrà consultar i adquirir la cartografia de detall en centres especialitzats i seguir els itineraris senyalitzats en les Sendes de gran i xicotets recorregut. L'equip necessari per a recórrer les nostres muntanyes és molt senzill, no hem d'oblidar portar bon calçat adequat, una cantimplora amb què poder arreplegar aigua de les fonts i brolladors que trobem al nostre pas, un poc de berenar per a arreplegar forces al fer un alto en el camí i sobretot grans dosis d'esperit aventurer, ja que la vall d'Ayora , proporciona uns paisatges únics, barrancs, penyes, cimes Vegas, sendes, boscos i ermites esguiten esta zona, invitant a conéixer-la en xicotetes excursions, llargues rutes o simples passejos, amb una flora extraordinària.

Rutas de Piragüismo

Rutas de senderismo
Foto piragüismo

Rutas de senderismo
Foto piragüismo
Piragüisme - Canoa i caiac. Molt Apropiada per a navegar per rius i aigües braves, les piragüas s'empren en competicions esportives, així com en activitats lúdiques a l'aire lliure, perquè també permet disfrutar de la quietud d'un plàcida passeig. El piragüisme d'aigües tranquil·les i braves es practica en rius més cabalosos com el Cabriel o el riu Xúquer. Excursions en canoa per aigües tranquil·les i descensos d'aigües braves – Cursos de piragüisme es facilita trage de neopré i dutxes. Obert al publique tots els dies de l'any. Canoes individuals, dobles i triples. Reserves i informació en el telèfon 647047716.

Preus
Habitació Doble
50€ / Día
Casa per a 2 persones
60€ / Día
Casa per a 4 persones
100€ / Día

Per a grups preguntar preus
 
Telefono: 962191068
Móvil: 661921142
Para reservas de la casa rural aquí
Resevers online Rural House here
Información Casas rurales Valencia
The Rural Lodging Villa of Ayora

››Casa Rural

››Galeria fotográficas

››Acerca de nosotros

››Excursiones

››Entorno Naturaleza

››Reservas online

››Actividades

››Contacto


Alquiler de alojamiento rural Villa de Ayora. Tan sencillo como encontrar el mejor precio! Ademas, fotos de habitaciones, apartamentos, información y detalladas descripciones sobre cómo llegar al hotel rural, Balnearios en Valencia | Escapadas al Valle de Ayora - Cofrentes | Hoteles en Semana Santa | Hostales y pensiones en oferta en Valencia | casas rurales y alojamientos rurales para fin de semana | casa rural y alojamiento para unas vacaciones en la playa, Turismo rural en valencia, descubre el turismo del interios en valencia y sus alojamientos rurales.